Den Foruroligede Fugl

Den Foruroligede Fugl.
Hyldest til Asger Jorn, 2003
100×70 cm, Olie på lærred

Se kunstneren i kortene!

Hvordan er billederne blevet skabt? Hvilke tanker har kunstneren gjort sig? Hvordan arbejder en kunstner? Hvad er meningen med dette billede? Spørgsmål af den art har man som besøgende på gallerier og museer ofte stillet sig selv, og det er emner som Bjørn Kirk belyser i sit foredrag. Man kommer ind under huden på kunstværkerne og får et personligt indtryk af kunstneren og en bedre forståelse for den kunstneriske proces. Han fortæller i et personligt sprog om sin udvikling og deler ud af sine erfaringer, bl.a. om hvorledes man hiver sig op af de sorte huller, der åbenbart er en uundgåelig følgesvend til kunstnerisk og kreativ skaben.

Hvad får du ud af det?

Det, at tilhørerne først har fået mulighed for at fordybe sig i billederne og derefter hører om tankerne og processerne bag, giver mulighed for en meget mere interessant dialog.

Både mellem beskueren og kunstneren og mellem beskueren og billederne. De emner der behandles i foredraget er naturligvis interessante for folk der interesserer sig for- og måske selv udøver kunst, men da mange af de kunstneriske processer er af almen karakter vil foredraget også kunne inspirere mange andre i en tid hvor omstillingsparathed, værdibaseret ledelse etc. er kodeord.

Bestil et foredrag med udstilling

Billederne vil være ophængt i en periode før foredraget, således at man kan danne sig et indtryk af dem på forhånd – og i en periode efter foredraget, hvor man kan se billederne i et nyt lys, med den viden, man har fået om deres tilblivelse.

Kontakt mig gerne for yderlige oplysninger.